Page Is Under Construction!

SORRY

This page is under renovation until the end of the semester.
For better viewing,please use Mozilla Firefox 3.8 and above and a widescreen monitor

Pages

Tuesday, January 1, 2013

Pesanan untuk mu

Kau hadir tika ku kelemasan
tetapi tanganmu muncul menggapai tanganku
kau hadir tanpaku duga
tapi salahku menganggapmu sebagai peneuteralisasi pilu
tidakku sangka sampai begini hubungan kita
aku ingin meneruskan kehidupan tetapi aku telah lukakan hatimu
aku mengaku itu salahku tetapi parut dihati sukar untuk dihilangkan
harap kau maafkan aku

Ku berdoa agar segalanya dipermudahkan
segala keputusan yang ku buat harap menjadi keputusan yang betul
menjaga hati semua pihak
sangat berhati-hati pabila bicara tentang soal hati
harap kau juga mengambil keputusan yang tepat
aku berdoa agar kau berjaya dalam kehidupan
jangan jadikan masalah kecil menjadi penghalang dalam kehidupan kau
aku tahu kau seorang yang kuat, tabah dan cekal
kau ada keluarga, ibu bapa, adik-adik
jadikan mereka sebagai penguat semangatmu

Ingat,jika kau rasakan tiada siapa yang sayang atau ambil berat tentang kau
Allah sentiasa ada bersamamu,berdoalah.






Friday, November 9, 2012

Sunday, August 26, 2012

...


Thursday, August 9, 2012

Wednesday, August 8, 2012

London Olympic 2012

One of the most epic event ever held in the world.Sungguh awesome kalau menang kat olimpik nih.Tidak lupa,tahniah diucapkan kepada para altet Malaysia yang bertanding di London terutamanya kepada Datuk Lee Chong Wei yang berjaya membawa pulang pingat perak untuk negara.Semangat juang beliau haruslah dijadikan contoh buat belia-belia yang ada di Malaysia.

Oh,sebelum mengakhiri post kali ni,meh layan sikit lagu rasmi olimpik 2012

                                                                     Survival -Muse
/
 
*First intro *

*Second intro*

-Race, life's a race
And I'm gonna win
Yes, I'm gonna win
I'll light the fuse
And I'll never lose
And I choose to survive [So I told you ]

-Whatever it takes [So I told you]
You won't pull ahead [So I told you]
I'll keep up the pace [So I told you]
And I'll reveal my strength, [So I told you]
To the whole human race [So I told you]

-Yes I am prepeared [So I told you]
To stay alive [So I told you]
I won't forgive [So I told you]
Vengeance is mine [So I told you]
And I won't give in [So I told you]
Because I choose to thrive [So I told you]

-Yeah I'm gonna win !

*First Solo*

-Race, it's a race [So I told you]
But I'm gonna win [So I told you]
Yes, I'm gonna win [So I told you]
I will light the fuse [So I told you]
I'll never lose [So I told you]
I choose to survive [So I told you]

-Whatever it takes [So I told you]
You won't pull ahead [So I told you]
Because I'll keep up the pace [So I told you]
And I'll reveal my strength, [So I told you]
To the whole human race [So I told you]

-Yeah I'm gonna win !

*Second Solo*

[Fight ! Fight ! Fight ! Win ! Win ! Win ! ]

-Yes I'm gonna win !"

Wednesday, July 11, 2012

Time Lapse 2

Mula-mula rakam ni macam saje nak test phone holder aku baru beli haritu..tetibe je dapat idea nak buat video ni.Hope korang enjoy tengok video ni!


Thursday, June 28, 2012

Nature Care Day (NCD) 2012

Lupa nak post pasal event ni...sibuk sangat agaknya..haha ok..event ni anjuran Sekretariat Rakan Muda Uniten (SERAMU),camping selama 3hari 2malam di Taman Negeri Endau - Rompin.Ok,ni first time aku jejak kat taman negeri ni,n aku pergi pun sebab ada nightwalk which is aku tak pernah buat sebelum ni. Uh..tengok je lah video ni..

                                                                       Night walk
                                                                      

                                                                       Jungle Tracking

Kata abang yang jadi tour guide tu,masa night walk ada binatang yang follow kitorang dari belakang..katanya  Pak Lang,diorang bakar mercun roket bagi menakutkan haiwan tersebut.Satu pengalaman baru bagi diri aku n terima kasih SERAMU kerana memberi peluang sebegini