Page Is Under Construction!

SORRY

This page is under renovation until the end of the semester.
For better viewing,please use Mozilla Firefox 3.8 and above and a widescreen monitor

Pages

Monday, April 25, 2011

The point of no return

Adui...sem ni makin lama makin teruk
Hari ni saja dah 2 lecturer mengamuk...

Mai2....minggu ni ngan minggu depan ada 2 Test for mid term..
harap2 dapat jawab dengan tenang dan boleh jawab.*duh,esok ada test accounting >.<


ok la...

End of line.

Saturday, April 16, 2011

laaa

you're the queen of the superficial,
how long before you tell the truth?

Thursday, April 14, 2011

Waaaaaaaaaaaaat ?



Need to rageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Saturday, April 9, 2011

Weird?Odd?

Jika seseorang itu berperangai pelik,tidak semestinya dia seorang yang loser,
Kerana yang pelik itu membezakan antara yang biasa.Pasti yang pelik itu istimewa.

Oh TV... :p

Monday, April 4, 2011

Weehee



Ahad yg lepas fav artis aku menang kat ABPBH 2010..

Yuna... wuuu...ntah mengapa aku menjerit bila nama Yuna diumumkan..(fes time aku jadi kipas-susah-mati artis Malaysia,slalu dok layan lagu orang barat je).Ehem..dah la dengar kat radio je coz tengah on the way pulang ke Uniten pusaka tersayang.Dah nak sampai Uniten tiba-tiba lak arena All Star Genting riuh..rupanya si usop penari kebudayaan dengan si Abi (HKLBR) buat special appearance malam tuh..dengan blurnya aku dengar derang buat lawak then satu arena gelak..heish,sabo je lah..pagi esok tu,dah ada orang post kat FB vid si usop tuh.

Time dia kata "sapa2 kat sini stuju,spaye awok ngumumkan kputusan ni,sila angkat macam saya (^.^)~".Fuh amik kau..satu dewan angkat tangan mcm dia! XD memang xbole blah.Memang pengaruh Kak Limah kuat gila..aku igt aku sorang je yang ketagih tengok cerita tuh.Apa2 pun tahniah tok Shaheizy Sam sebab menang Artis Paling Popular,gua respect lu derr~