Page Is Under Construction!

SORRY

This page is under renovation until the end of the semester.
For better viewing,please use Mozilla Firefox 3.8 and above and a widescreen monitor

Pages

Wednesday, May 25, 2011

Uniten IT Week

woot...

kalau CoIT hari2 ada pc fair kan seronok...abis kelas je cuci mata..
FYI,for the first time,aku beli barang kat pc fair..wahh..teruja jap..aku beli mouse je pun bukan apa..haha..not bad la,bes nk buat main game..

slalu g pc fair gigit jari je..

ok la..oh btw,tahniah Nur Hanisah sebab dapat sambung belajar kat UM then fly ke Japan..wee besnya..kalau lah rumah nisa dekat boleh belajar Nihongo then ley tengok anime takde subs ...
kui3

End of line

Saturday, May 21, 2011

Midnight Movie

Ok,takde la midnight sangat..movie kul 10.15 abis midnight..HAHA

Tetibe pulak member aku ajak pi tengok cerita Kongsi..
meh la aku cerita sikit pasal cerita Kongsi ni,bagi aku plot not bad tapi bosan sikit la sebab lawak dia macam kita boleh agak..tapi aku minat part mereka buat stunt.Terbaik baii,koregraphi (camni eh eje? )cantik tersusun..si Sam tu buat sendiri aku rasa,macam tengok cerita Ong Bak pun ada..


Malas la nak cerita lagi.

Ciao!

Tuesday, May 17, 2011

Empat apartment,kalabunn malamin

Haa...kepada budak lepasan matrikulasi yang baru dapat result tu,tahniah la yer...
walaupun korang berhempas pulas selama setahun lebih,ganjaran pasti menanti,

Okay,malam tadi uniten bukak bazaar kalabunn malamin (kelab persatuan)

Hmmm,crita punya crita,aku secara tak langsung TERR join kelab uniten motorspot yang baru je ditubuhkan tahun ni.Well,cube teka aku buat apa ? ahaha...aku provide laptop dengan video Gymkhana performed by Ken Block USA Subaru Racing Team..(padahal kereta official kelab tu Proton Satria Neo R3) kui3...kelab ni menerima sambutan yang baik oleh pelajar2 uniten,baru tubuh dah dalam 40-50 orang join..not bad for beginner to start a club.

Dah bosan lepak kelab motorspot,aku pun meronggeng lah ke booth kelab lain,usha2 booth PRS then join one of their aktiviti next week.Then jumpa la geng2 PRS,Terasa macam pi balik sem 1 pula.Pastu kelab Astena pulak main gendang2...gilalahh,lama pulak tuh,bingit pulak telinga dibuatnya..memang dah macam disko Upten tu dibuatnya..

Abes je promote kelab dalam kul 11,then ramai2 gi makan kat belakang Amanah makan nasi bujang.Peh,kenyang bai! Walau nasi dengan telur dadar+sup tp kenyang gilaa...2 Ringgit je..
then dapat air refill abang kedai blanje katanya les copaque..hehe.

Skarang lepak umah Fit ngan Azmi sebab rumah blackout disebabkan aku *kih3 (gelak kururu)
Itu je la kot?

*nota kaki....tahniah ye mak,sebab dapat 4 apartment..jangan masuk Uniten yer?kalau nak masuk bagi tau dulu,bole buat persiapan :P

Sunday, May 15, 2011

hahaha

Belajar masak betul2 okay?
hehe

Thursday, May 12, 2011

*Sigh

Bilalah aku nak dapat peluang tok skydiving,shooting,drifting....
sabo je lah

Wednesday, May 11, 2011

Blurry Future

It seems that we heading toward the end of the world.
Goodbye wealth..goodbye friend...

lets hope that when we die and be accepted by Allah

Tuesday, May 10, 2011

Adui

Damn straight,I feel like I'm jump into bloody comic book here!