Page Is Under Construction!

SORRY

This page is under renovation until the end of the semester.
For better viewing,please use Mozilla Firefox 3.8 and above and a widescreen monitor

Pages

Tuesday, May 17, 2011

Empat apartment,kalabunn malamin

Haa...kepada budak lepasan matrikulasi yang baru dapat result tu,tahniah la yer...
walaupun korang berhempas pulas selama setahun lebih,ganjaran pasti menanti,

Okay,malam tadi uniten bukak bazaar kalabunn malamin (kelab persatuan)

Hmmm,crita punya crita,aku secara tak langsung TERR join kelab uniten motorspot yang baru je ditubuhkan tahun ni.Well,cube teka aku buat apa ? ahaha...aku provide laptop dengan video Gymkhana performed by Ken Block USA Subaru Racing Team..(padahal kereta official kelab tu Proton Satria Neo R3) kui3...kelab ni menerima sambutan yang baik oleh pelajar2 uniten,baru tubuh dah dalam 40-50 orang join..not bad for beginner to start a club.

Dah bosan lepak kelab motorspot,aku pun meronggeng lah ke booth kelab lain,usha2 booth PRS then join one of their aktiviti next week.Then jumpa la geng2 PRS,Terasa macam pi balik sem 1 pula.Pastu kelab Astena pulak main gendang2...gilalahh,lama pulak tuh,bingit pulak telinga dibuatnya..memang dah macam disko Upten tu dibuatnya..

Abes je promote kelab dalam kul 11,then ramai2 gi makan kat belakang Amanah makan nasi bujang.Peh,kenyang bai! Walau nasi dengan telur dadar+sup tp kenyang gilaa...2 Ringgit je..
then dapat air refill abang kedai blanje katanya les copaque..hehe.

Skarang lepak umah Fit ngan Azmi sebab rumah blackout disebabkan aku *kih3 (gelak kururu)
Itu je la kot?

*nota kaki....tahniah ye mak,sebab dapat 4 apartment..jangan masuk Uniten yer?kalau nak masuk bagi tau dulu,bole buat persiapan :P

3 comments:

  1. hahaha
    2 la ko
    mnjahanam kn jer keje ko
    huhuhu
    ^__^"v

    ReplyDelete
  2. oi..sebab aku jimat 2 3 ringgit tau arituh...HAHA
    *muka tak bersalah dengan perasaan bangge :P

    ReplyDelete