Page Is Under Construction!

SORRY

This page is under renovation until the end of the semester.
For better viewing,please use Mozilla Firefox 3.8 and above and a widescreen monitor

Pages

Thursday, June 23, 2011

Fuhh

yeah...
Malaysia menang 2-1,result final aku 3 point...


Yahooo..cuti ni aku senang tahi...hello degreee :P

Friday, June 17, 2011

Internet

It should be free to access...gomen,y u no block porn instead of file sharing site?!!

Okay lah..the idea of copyright tu memanglah betul tapi SKMM ni tahu tak definisi SHARE/SHARING? Sharing ni macam,contoh..si Ali and the geng ni beli Bluray cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah,kongsi2 la duit...lepas dia dah selesai tonton,si Ali ni bagi la pulak kat geng2 dia..adakah perbuatan itu salah disisi undang2? TAK! SKMM beri alasan bahawa site file sharing ni punca masalah cetak rompak...ye,tapi tu orang dah salah guna website itu...guna untuk kegunaan sendirilah...

Itu sebab Anonymous buat Operation Malaysia/OpMalaysia..kebebasan internet disekat oleh kerajaan...ok..cukup..skarang ni,nak bagitau korang camne nak bypass blocked site..

http://pastehtml.com/view/ax99xkcpi.rtxt g kat link sblah ni...

Baca dan ikut arahan ini betul-betul..terbukti menggunakan DNS yang ditunjuk dalam link tu dapat menembusi tembok halangan oleh gomen....ouh yeah,BTW,this bypass technique is brought to you by Anonymous-We are legion,we do not forgive,we do not forget

Dem

watahell facebook suddenly kenot access..

SKMM dah block ka?

Monday, June 13, 2011

WOODKID - Iron

Deep in the ocean, dead and cast away
Where innocence is burned, in flames
A million mile from home, I'm walking ahead
I'm frozen to the bones, I am...

A soldier on my own, I don't know the way
I'm riding up the heights of shame
I'm waiting for the call, the hand on the chest
I'm ready for the fight, and fate

The sound of iron shocks is stuck in my head,
The thunder of the drums dictates
The rhythm of the falls, the number of dead's
The rising of the horns, ahead

From the dawn of time to the end of days
I will have to run, away
I want to feel the pain and the bitter taste
Of the blood on my lips, again

This deadly burst of snow is burning my hands,
I'm frozen to the bones, I am
A million mile from home, I'm walking away
I can't remind your eyes, your face

Thursday, June 2, 2011

Final Exam and the end.

minggu depan aku dah start final exam...

dan aku pada 8 haribulan aku officially tamat pengajian asasi or foundation aku di Universiti Tenaga Nasional (*harap2 lah semua ok and takde yang kene repeat)

3 bulan rehat sebelum aku melangkah masuk ke Degree...wuuu..tak sebar rasanya pun ada,takut pun ada..macam2..ok lah..doakn aku berjaya ya semua!