Page Is Under Construction!

SORRY

This page is under renovation until the end of the semester.
For better viewing,please use Mozilla Firefox 3.8 and above and a widescreen monitor

Pages

Friday, June 17, 2011

Internet

It should be free to access...gomen,y u no block porn instead of file sharing site?!!

Okay lah..the idea of copyright tu memanglah betul tapi SKMM ni tahu tak definisi SHARE/SHARING? Sharing ni macam,contoh..si Ali and the geng ni beli Bluray cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah,kongsi2 la duit...lepas dia dah selesai tonton,si Ali ni bagi la pulak kat geng2 dia..adakah perbuatan itu salah disisi undang2? TAK! SKMM beri alasan bahawa site file sharing ni punca masalah cetak rompak...ye,tapi tu orang dah salah guna website itu...guna untuk kegunaan sendirilah...

Itu sebab Anonymous buat Operation Malaysia/OpMalaysia..kebebasan internet disekat oleh kerajaan...ok..cukup..skarang ni,nak bagitau korang camne nak bypass blocked site..

http://pastehtml.com/view/ax99xkcpi.rtxt g kat link sblah ni...

Baca dan ikut arahan ini betul-betul..terbukti menggunakan DNS yang ditunjuk dalam link tu dapat menembusi tembok halangan oleh gomen....ouh yeah,BTW,this bypass technique is brought to you by Anonymous-We are legion,we do not forgive,we do not forget

No comments:

Post a Comment