Page Is Under Construction!

SORRY

This page is under renovation until the end of the semester.
For better viewing,please use Mozilla Firefox 3.8 and above and a widescreen monitor

Pages

Friday, November 9, 2012

Sunday, August 26, 2012

...


Thursday, August 9, 2012

Wednesday, August 8, 2012

London Olympic 2012

One of the most epic event ever held in the world.Sungguh awesome kalau menang kat olimpik nih.Tidak lupa,tahniah diucapkan kepada para altet Malaysia yang bertanding di London terutamanya kepada Datuk Lee Chong Wei yang berjaya membawa pulang pingat perak untuk negara.Semangat juang beliau haruslah dijadikan contoh buat belia-belia yang ada di Malaysia.

Oh,sebelum mengakhiri post kali ni,meh layan sikit lagu rasmi olimpik 2012

                                                                     Survival -Muse
/
 
*First intro *

*Second intro*

-Race, life's a race
And I'm gonna win
Yes, I'm gonna win
I'll light the fuse
And I'll never lose
And I choose to survive [So I told you ]

-Whatever it takes [So I told you]
You won't pull ahead [So I told you]
I'll keep up the pace [So I told you]
And I'll reveal my strength, [So I told you]
To the whole human race [So I told you]

-Yes I am prepeared [So I told you]
To stay alive [So I told you]
I won't forgive [So I told you]
Vengeance is mine [So I told you]
And I won't give in [So I told you]
Because I choose to thrive [So I told you]

-Yeah I'm gonna win !

*First Solo*

-Race, it's a race [So I told you]
But I'm gonna win [So I told you]
Yes, I'm gonna win [So I told you]
I will light the fuse [So I told you]
I'll never lose [So I told you]
I choose to survive [So I told you]

-Whatever it takes [So I told you]
You won't pull ahead [So I told you]
Because I'll keep up the pace [So I told you]
And I'll reveal my strength, [So I told you]
To the whole human race [So I told you]

-Yeah I'm gonna win !

*Second Solo*

[Fight ! Fight ! Fight ! Win ! Win ! Win ! ]

-Yes I'm gonna win !"

Wednesday, July 11, 2012

Time Lapse 2

Mula-mula rakam ni macam saje nak test phone holder aku baru beli haritu..tetibe je dapat idea nak buat video ni.Hope korang enjoy tengok video ni!


Thursday, June 28, 2012

Nature Care Day (NCD) 2012

Lupa nak post pasal event ni...sibuk sangat agaknya..haha ok..event ni anjuran Sekretariat Rakan Muda Uniten (SERAMU),camping selama 3hari 2malam di Taman Negeri Endau - Rompin.Ok,ni first time aku jejak kat taman negeri ni,n aku pergi pun sebab ada nightwalk which is aku tak pernah buat sebelum ni. Uh..tengok je lah video ni..

                                                                       Night walk
                                                                      

                                                                       Jungle Tracking

Kata abang yang jadi tour guide tu,masa night walk ada binatang yang follow kitorang dari belakang..katanya  Pak Lang,diorang bakar mercun roket bagi menakutkan haiwan tersebut.Satu pengalaman baru bagi diri aku n terima kasih SERAMU kerana memberi peluang sebegini

Monday, June 25, 2012

UNITENGUA

  22/23 Jun telah berlangsungnya program yang dianjurkan oleh MPP Uniten iaitu UNITENGUA,singkatan dari UNITEN mingGU Aktiviti yang diadakan di pusat aktiviti pelajar, The Loop.Pelbagai aktiviti menarik seperti Autoshow,theater dan konsert telah diadakan.Kurangkan menaip,mari tengok apa yang sempat saya rakamkan pada hari kejadian..

Thunder by Projek Disko Baldi-Diorang ni memang awesome dan lucu!


Our own flashmob group by Wawasan




Uniten Motosport Club Autoshow

Friday, May 4, 2012

iPad 3 respond time

My niece baru beli iPad 3 dan saya buat review sikit pasal respond touch iPad tersebut. Pada mulanya respondnya begitu laju,tetapi bila video di "slow" kan sedikit,masih juga lag bandingkan iPad ini dengan teknologi yang di"research" oleh pihak Microsoft


iPad 3 Microsoft

Wednesday, May 2, 2012

Vlogger

As you all know,aku ni bukan kaki blogging..post pun merepek je...haha..skarang ni pun masih hangat jugak lah Vlogging (Video logging)..ada vlog yang membincangkan isu semasa,habits n stuff..one of the most famous vlogger di Malaysia iaitu matluthfi90,IniAnuarHadi,shortsnap(nama channel youtube diorang),mostly diorang ada talent dalam bercakap ni...aku pun menceburi bidang vlogging ni,tapi bukan dengan bercakap lah..haha..
mostly video aku buat berdasarkan apa yang aku nampak dan berlaku disekeliling aku..

hope korang enjoy video2 yang aku upload ni :)


Thursday, April 12, 2012

Hmm

Sigh...
tak tahu nak cakap apa..aku tak mahu pisang berbuah dua times,aku rasa dia pun dah serik..
mintak maaf pun,aku rasa dah tak boleh pakai ayat tu.Orang tua kata,kalau ada jodoh tu tak kemana..aku kalau banyak duit,aku dah p masuk minang dah..ni muda2 lagi dah berhutang.tah bila dapat settlekan...panjang lagi perjalanan aku,itu pun tah sempat atau tidak...terasa ajal menghampiri aku,2 rakan ku telah pergi menghadap yang Maha Esa pada usia sangat muda,ajal maut ditangan Allah..kita mampu merancang dan Allah saja yang menentukan..


huhu ok merepek...

 ok la..bai

*wishlist | Laptop HP Pavillion | AMD Radeon HD7770 | mintak2 la dpt time cuti nanti :P

Friday, March 30, 2012

Re-entry

Lama gila tak post kat blog ni..
dah usang gila...

Terbaca blog seseorang...harap apa yg dia maksudkan tu bukan aku,kalau benar itu aku..
aku terima kerana itu akibat perbuatan aku..

minta maaf pun tak guna..nasi dah jadi bubur..

Ok,bukak cerita baru
Oh ya..siapa budak tu ea? memang tak pernah perasan dia dulu.. tup tup tegur aku kat twitter,mmg takde info langsung pasal dia...haha..misteri..takpe..aku cari jugak sape kau..ahhaha