Page Is Under Construction!

SORRY

This page is under renovation until the end of the semester.
For better viewing,please use Mozilla Firefox 3.8 and above and a widescreen monitor

Pages

Friday, March 30, 2012

Re-entry

Lama gila tak post kat blog ni..
dah usang gila...

Terbaca blog seseorang...harap apa yg dia maksudkan tu bukan aku,kalau benar itu aku..
aku terima kerana itu akibat perbuatan aku..

minta maaf pun tak guna..nasi dah jadi bubur..

Ok,bukak cerita baru
Oh ya..siapa budak tu ea? memang tak pernah perasan dia dulu.. tup tup tegur aku kat twitter,mmg takde info langsung pasal dia...haha..misteri..takpe..aku cari jugak sape kau..ahhaha