Page Is Under Construction!

SORRY

This page is under renovation until the end of the semester.
For better viewing,please use Mozilla Firefox 3.8 and above and a widescreen monitor

Pages

Wednesday, May 2, 2012

Vlogger

As you all know,aku ni bukan kaki blogging..post pun merepek je...haha..skarang ni pun masih hangat jugak lah Vlogging (Video logging)..ada vlog yang membincangkan isu semasa,habits n stuff..one of the most famous vlogger di Malaysia iaitu matluthfi90,IniAnuarHadi,shortsnap(nama channel youtube diorang),mostly diorang ada talent dalam bercakap ni...aku pun menceburi bidang vlogging ni,tapi bukan dengan bercakap lah..haha..
mostly video aku buat berdasarkan apa yang aku nampak dan berlaku disekeliling aku..

hope korang enjoy video2 yang aku upload ni :)


No comments:

Post a Comment